Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneye, mektup, örneği, özel

Özel Mektup Örneği Anneye

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özel Mektup Örneği Anneye

Özel mektup örneği anneye

Bugün anneler günü ve ben en güzel, en sevimli, en iyi kalpli anneye seslenmek istiyorum

Seni kelimelerle ifade etmek ne kadar zorOysa binlerce güzel söz söylenebilir hakkındaAma seni anlatmak o kadar zor kiSen beni yüzümdeki gülücüklerle dünyana aldınyetiştirdin geliştirdin Sen hayatımın her karesinde oldunsana danışmadan yaptığım her hareketimin hatayla sonuç vermesini bana en güzel sözlerle anlattınAsla kızmadınyüzündeki gülümsemeyle anlattınsacımı okşayarak bana tecrübelerini aktardın

Sırası geldi çocuğun gibi azarladın,arkadaşın gibi sevdin,dostun gibi sırdaşın olarak gördünSeni kendime örnek aldımİdeallerim hayallerim oldun

Hüzünlü günlerimiz oldu,beraber ağladıksevinçli günlerimiz oldu beraber güldükaz kazandık çok kazandıkama hep vardıkyağmur yaz kış demedik hep beraber oldukTatil hayalleri kurdukama hiç beraber gidemedikAna kız gibi olduk,Kardeş abla gibi oldukYinede hep güldük

Şimdi uzaklardasınkeşke burda olsaydınen sevdiğin çiçeklerle sana gelseydikYüzünde yine kocaman gülüşle bizi karşılasan mutfaktan mis gibi börek kokusu gelseEllerine sağlık en güzel böreği sen yaparsın diyip mutfağa koşsakHadi bakalım sen gençsin bize hizmet et desenBenim moral kaynağım geldi diyip yine sarılsan sıkıcaseni yine saclarından öpsem

Şu an telefona elim gidiyorsesini duymak istiyorumuyuyor sun belki de yada kimseyle konuşmak istemiyorsunHer gün aynı şeyleri anlatmak zor geliyor sanaDuymak istediklerimi bana söyleyeceğini biliyorumNeşemle seni güldürmeye çalışıp burda ki havadisleri bir çırpıda anlatıverirdimAma dinlenmelisinher şey bekleyebilirsenin için dua ettiğimizi sakın unutma

Senin,İnsanlar için yaptığın iyilikler,konumu ne olursa olsun herkesle olan samimiyetin,sevgin,saygın,ilgin yardıma koşman sağlık bilgilerini ticaret değil muhtaç durumdaki insanlar için kullanman, özveriyle çalışman,eşine mükemmel eş,çocuklarına harika anne,bana abla olman

Seni çok seviyoruzseni çok seviyorumBugün Anneler Günü,Yeşil gözlü güzel anne yatağında, yüzünde gülümsemeyle bizi hatırlayacaktırGüzel kızı saclarını tarayacaktıryanağına öpücükler konduracaktır

Daha güçlü olarak geri döneceksinberaber mücadele edeceğizYasam için hayat için iş için Önümüzde yapacak daha çok şey varBırakıp gitmek kolaydırÖnemli olan kalıp mücadele etmektirBunu beraber başaracağız İnancımızı hiç kaybetmeden

Seni çok seviyorum Annem İyiki varsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com