![]() |
Sevgililer Gününe Özel Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgililer Gününe Özel MektupSevgililer gününe özel mektup Ben seni kocaman bir yürekle sevdim ![]() ![]() Sen damarlarimdaki kana karisip,geldin oturdun yüregime ![]() olamazdin zaten ![]() kalmaliydin ![]() Çok aska ev sahipligi yapan bu yürek,ilk kez bukadar kolay kabullendi seni ![]() ![]() ugurlama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben dört mevsim bahari yasadim seninle Çiçek çiçek açtin yüregimde ![]() Gökkusagi zayif kaldi senin renklerin karsisinda ![]() yesildin ![]() ![]() güldün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdim seni ![]() ![]() severken dünyayi da sevdim ben,insanlari da ![]() ![]() ![]() içinde herkeze olan bir hayatin sahibiydim artik ![]() ![]() En kizgin, en tahammülsüz oldugum anlarda bile seni düsünmek yetti bana,içimdeki sevinç yüzüme yansidi,güldüm ![]() sevgindi ve ben kaygisiz,içten gülüsün ne demek oldugunu, nasil güzel bir sey oldugunu anladim seninle ![]() ![]() ![]() ![]() tuttugunda,patlamaya hazir volkan gibi hissederdim kendimi ![]() ben o menzile ulasmak için önüme çikan herseyi yok edebilirdim ![]() engelleyecek herseyi eritirdim,kül ederdim ![]() göle dönüsürdüm ![]() ![]() Sevdim ve hayrandimda ![]() ![]() ![]() Her halin çekti beni ![]() saskinligini,safligini,kurnazl igini,çocuklugunu, olgunlugunu sevdim ![]() de sevdim suskunlugunuda ![]() oyunlarini,kaprislerinisitemle rini,korkularini sevdim ![]() sevdani, uçari sevdani anlatacak kelime bulamadim çogu zaman ![]() cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadi ![]() Seni severken yorulmadim ![]() ![]() yenilendim ![]() ![]() tamamladin ![]() ![]() Sevdim iste ötesi yok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|