Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almak, gerekir, için, kpss’den, net, puan

Kpss’Den 70 Puan Almak İçin Kaç Net Gerekir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kpss’Den 70 Puan Almak İçin Kaç Net Gerekir

Kpss’den 70 Puan Almak İçin Kaç Net Gerekir

Kpss’de yaptığınız netlerin size getireceği puan değeri özellikle sınavın standart sapma değerlerine göre değişmektedir

Sizlerle bu yazımızda 2012 Kpss Lisans (p3) sınavında 70 puanın kaç nete tekabül ettiğini paylaşıyor olacağız

Kpss 2012 Lisans Genel Kültür Genel Yetenek sınavında 31,25 Genel Yetenek neti ve

32,5 Genel Kültür neti p3 puan türünde 70 puan getirdi Yani 63,75 net = 70 puan

Tabiki sınav sorularındaki standart sapma değeri aldığınız netin kaç puan edeceği konusunda çok önemli Sınav zorlaştıkça yaptığınız netin puan değeri daha da yükselir Kpss’de kaç netin 70 puan olduğunu sizinle paylaşmamızdaki amaç genel bir fikriniz olabilmeniz için Örneğin 2010 Lisans Kpss sınavında 63,75 net 70 puandan daha az bir puana tekabül ediyordur Çünkü 2010 sınavı 2012′ye göre kıyasla daha kolay bir sınavdı Daha net bir örnek vermek gerekirse 2010 Kpss sınavında 81,5 net 73 puan’dı

Umarım Kpss sınavına girecek arkadaşlara genel bir fikir sahibi olabilmeleri için verdiğimiz veriler yardımcı olabilmiştir

Son olarak Kpss 2012 Lisans sınavında paragraf sorularının daha önceki paragraf sorularına nazaran çok daha uzun olduğunu hatırlatmak isterim Bu yüzden paragraf soruları nasıl çözülür isimli yazıyı okumanızı tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com