![]() |
Sbs Bu Yıl Son Sbs’Ye Son, Oks Dönüyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sbs Bu Yıl Son Sbs’Ye Son, Oks DönüyorSbs Bu Yıl Son SBS’ye son, OKS dönüyor Bakan Çubukçu “Çocuğa sürekli sınav doğru değil” diyerek Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) kaldırılması için çalışma başlattı ![]() ![]() Çubukçu ayrıca ilköğretimde tek tip üniforma dönemini de kapatıyor ![]() ![]() Çubukçu, stres yapıyor diye SBS’yi kaldırıyor Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, “Çocukların sürekli sınava girmesi doğru değildir” diyerek, SBS’nin kaldırılması için çalışma başlattı ![]() ![]() MİLLİ Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Seviye Belirleme Sınavları’nın (SBS) kaldırılması için Talim Terbiye Kurulu (TTK) ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde (EĞİTEK) çalışma başlattı ![]() ![]() ![]() SINAVSIZ ÇÖZÜM OLSA MEB yetkilileri Çubukçu’nun “sınavsız bir formül” bulunmasını istediğini, OKS’nin de çözüm olmadığı görüşünü savunduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakanlık forma açılımı yapıyor MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrencilerin önümüzdeki dönem kılık kıyafetlerinin nasıl olacağını “anket”le belirleyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNLÜĞE ANKETLİ ÇÖZÜM MEB’in sitesindeki “Serbest Okul Kıyafeti’’ anketinde, öğrenciler, öğretmenler ve veliler “İlköğretim ve ortaöğretim okullarında mecburi kıyafet uygulamasından memnun musunuz?’’ sorusunu yanıtlıyor ![]() İklim ve yöresel şartlara göre çeşitlilik ![]() Haftada bir gün serbest kıyafet ![]() Erkek öğrencilere kravat zorunluluğunun kaldırılması ![]() Kıyafetlerde dini etnik ideolojik sembol ve renklerin taşınmaması ![]() Öğrenciler kadar çalışsak isyan çıkar Okul, etüd, test, ders, dershane derken öğrencilerin haftanın bir günü bile tatil yapmadığını söyleyen matematik profesörü Ali Nesin, “Patronlar çocuklarımız kadar çalışmamızı isteseler ülkede isyan çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|