Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Komik Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babama, mektup

Babama Mektup

Eski 11-01-2009   #1
İSİMSİZ KARANLIK

Babama Mektup

Adam oglunun odasinin onunden gecerken hayretle bakakaldi Yatagi guzelce toplanmisti ve odasi hic olmadigi kadar derli toplu gorunuyordu Sonra adam yastigin uzerine birakilmis mektup zarfini fark etti Uzerinde "Babama" yaziyordu Aklindan gecen bin bir kotu dusunceyle mektup zarfini acti ve titreyen elleriyle mektubu okudu:
Sevgili baba;
Sana bu satirlari derin bir pismanlik ve uzuntu icinde yaziyorum Kiz arkadasimla kacmak zorundaydim cunku seni ve annemi yasanacak rezaletten uzak tutmak istedim Gercek tutku ve aski ben Sedef'le buldum ve o oyle tatli ki anlatamamSunu biliyordum siz onun vucudunun her yerine taktigi kupeleri, derisine islettigi dovmeleri, kendine has o cilgin giyim tarzini asla ama asla onaylamayacaktiniz ve tabi benden cok buyuk olmasi da bir sorundu Fakat benim icin bunlar degildi gercek tutku ve gercek ask Baba Sedef hamile! Sedef'in dedigine gore cok mutlu olacagiz Ormanda kendine ait bir karavani ve tum kis yetecek kadarda yakacagi var Bir suru cocuga sahip olma dusuncesi ruyalarimizi susluyor Sedef benim gozlerimi esrar gercegine acti ve artik biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez Esrar yetistirecek ve insanlara pazarlayacagiz ve yine bu sayede ihtiyacimiz olan kokain ve extasieye ulasacagiz Artik tam anlamiyla bilime yalvariyoruz dualar ediyoruz su AIDSin caresi bulunsun ve Sedef sagligina kavussun diye O kesinlikle iyilesmeyi hak ediyor Endiselenmeyi birak baba ben 15 yasindayim ve kendi basimin caresine bakabilirim Eminim birgun geri donecegiz ve sen kendi torunlarini taniyacak, seveceksin
Oglun Mehmet

NOT: Baba yazdigim mektubun tek kelimesi bile dogru degil Ben Fatih'lerdeyim Sadece sana masamin uzerinde seni bekleyen karneden daha kotu seylerin oldugunu hatirlatmak istedim

İmla hataları ve noktalama işaretlerinin yanlış kullanımından dolayı özür dilerim, iletilmiş bir mesajı kopyaladım

Saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Babama Mektup

Eski 11-01-2009   #2
Şengül Şirin

Eski 11-01-2009   #3
delishhhh

:)))))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-02-2009   #4
KRDNZ

Merak ettim adam mektubun sonunu okyabilmiş midir acaba :)

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com