Ayrılık da Bitmeli |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Ayrılık da Bitmeli Sevgilim,
Sana sevgilim diyorum ![]() Ayrılık da sevdaya dahil Ayrılanlar hala sevgili Dediği gibi İlhan'ın ![]() Sevgilim, sana sevgilim diyorum, bir daha hiç demeyeceğim içindir belki ![]() Ayrılmamız neyi değiştirecek, ayrılık yüreğimden silip atabilir mi seni derdin Kimbilir![]() ![]() Bu sana son yazışım ![]() Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım, beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle ![]() İlk kez yazmak böyle zor, anlatmak bu kadar olanaksız ![]() İçimde çağıldayan herşeyin, sana doğru aktığını duyupta bunu anlatamamak ![]() Ne acı![]() Oysa, seni her düşündüğümde, sesim, zamanın ve mekanın olmadığı görünmeyen ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı ![]() Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti Ruhumun sana akışı, o hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin, coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi Hemen duyardın, büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda, yada gözlerin maviliklere kilitlenmiş ![]() Duyardın![]() Hala duyuyorsun Şimdi, şuan, seninle konuşurken, ruhunda geziniyorum yine Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı ![]() Kapa gözlerini![]() ![]() Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım Bilmiyorum![]() Ama, madem ayrılanlar hala sevgili, ayrılanlar hala sevdalı, bu ayrılıkta bitmeli ![]() ![]() Ayrılık ![]() Ne çok korkardık bu sözcüğe yüklenen anlamdan![]() Oysa şimdi anlıyorum ki, ayrılığın kendisi değil, ayrılmakmış asıl zor olan ![]() Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar, o kanatan acıtan korkulu bekleyişler ![]() O kopuşu yaşamak, artık başka biri değil, sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak, ağlayarak git artık içimden diyebilmek, ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak ![]() Ne kadar zordu mabel ![]() Öyle içimdeydin ki, seni ordan çıkarmak kendimi paramparça etmek demekti![]() Ayrılık ![]() O kanlı zafer![]() Şimdi paylaştığımız işte bu İçimizde o boşluğun büyük acısı yüzümüzde birbirimizin kanı var hala ![]() ![]() Sevgilim, Sevgilim diyorum son kez sana Bir daha demiyeceğimdendir bu, ve bir daha yazmayacağımdan![]() Ayrılık da bitmeli ![]() |
|
|
|