Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duru, küp, orhan

Küp - Orhan Duru..

Eski 11-04-2009   #1
Şengül Şirin

Küp - Orhan Duru..

Küp - Orhan Duru

Küp

Dubai kulelerinin içinde önce gökyüzüne yükseldim hızla, sessizce çalışan asansörde Önce yukarı fırladım, sonra eksilere basarak geri döndüm aşağı yüreğimi ve ciğerlerimi ne yapacağımı şaşırarak Bu gökdelen kendi içinde kendi kendine işleyerek peşimde koşmaya başladı Asansör kapısı yakalamaya çalıştı korkunç bir saldırıya geçerek beni Kendimi yangın merdivenlerine attım Gökdelen birden canlıymış gibi soluk almaya başladı, ben ise cep telefonumla ulaşmaya çalıştım kendimi hiç belli etmeden doğru zemin katına inerek Böylece zemin ve zamana göre kendimi kurtarmaya çalıştım Ama gökdelen beni kıstırıp yakalamaya çalışıyordu benim ardımdan koşarak ve bir yandan kapıları açıp kapayarak

Yazar : Orhan Duru

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com