Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
grubu, grup, kimdir, müzik, yüz

Grup 4 Yüz Müzik Grubu Grup 4 Yüz Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Grup 4 Yüz Müzik Grubu Grup 4 Yüz Kimdir

Grup 4 Yüz kimdir

Grup 4 Yüz / Müzik Grubu

16 Nisan 2007

4yüz, 16 Nisan 2007′de kurulan bir müzik grubudur Dandini ile büyük çıkış yakalayan grup çocukların en sevdiği gruplar arasına yerleşmeyi başardıDört üyeden oluşan 4yüz grubunun prodüktörlüğünü Süleyman Yüksel ve Temel Zümrüt üstlenmektedirGerçek anlamda eğitimli şarkıcılardan oluşan 4 yüz grubu gerek katıldıkları tv programları gerekse yaptıkları konserlerdeki sahne showları ve müzikleriyle büyük ilgi toplamaktadır

Grup Üyeleri

Didem Ergüven: Müziğe 10 yaşında piyano çalarak başlayan Didem, İstanbul Devlet konservatuarı’ında fagot ve müzikal eğitimleri alarak sürdürdü Kısa süre sonra okul konserlerinde ve müzikallerde rol aldı Yeditepe Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren Didem İngilizce,İsveçce veİtalyanca bilmektedir

İlkay Sipahi: Okul yıllarında hem oyun oynamış, hem de profesyonel basketbol takımlarında (GalataSaray,Fenerbahçe)oynamıştır Müjdat Gezen Sanat MerkeziHafif Batı müziği bölümü mezunudurGrubun “Harika çocuğu”

Gülnur Gökçe: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören Gülnur daha önce konservatuvarın müzikal bölümünde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ nde okudu 2002 yılında Eurovision’da Türkiye’yi temsil eden şarkıda vokal yaptı Selena Ve Hayal Ve Gerçek adlı dizilerin jingle’ını seslendirmektedir

Onur Kırış: 1999′da Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim gören Onur birçok müzikalde rol aldı

Diskografi

Dandini (2007)

Dandini*

Kız Kıza*

Vah Vah

Yalvartma

Seni Sildim

Salla*

Karşındayım*

Çat Pat

Ne Senle Ne Sensiz*

Son Perde

Enerji 2008

Aşk Yok*

Sessizce

Uçalım Mı*

Kimin Yüzünden

Haberin Olsun

Deli Gönlüm*

İsyanım Var

Ben Affetmem

Aşk Tadında

Çocuk

Bonus:

Dandini (Remix)

Kız Kıza (Remix)

Salla (Remix)

Uçalım Mı (Remix)

Uçalım Mı (Club Mix)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com