Siyah Deri Beyaz Maske-Franz Fanon |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Siyah Deri Beyaz Maske-Franz FanonSiyah Deri Beyaz Maske Duygusal patlamanın zamanı değil bugün Bunun için vakit çok erken![]() ![]() ya da çok geç![]() Ebedi gerçeklerle gelmiyorum ![]() Bilincimin mucizevi ışımalarla aydınlandığını söyleyemem ![]() Yine de, tam bir huzur içinde düşünüyor ve diyorum ki bazı gerçekleri dile getirmek iyi olacak ![]() Ama bunları söylerken haykırmayacağım Çünkü haykırmanın, bir delikanlılık süsü gibi çok, çok uzun zamandan beri hayatımdan çözülüp gittiğini biliyorum![]() Öyleyse, niçin yazıyorum bu kitabı? Kimse bunu sormadı bana ![]() Hele bu kitabın seslenmek istediği kimseler ![]() hiç sormadı![]() Peki, sonra? , tam bir iç rahatlığıyla söyliyeyim o halde: Bu koca dünya bönlerle, ahmaklarla dolu Ve tabii sözü biz söyleyince, ispatı da bize düşüyor; bunu çok iyi biliyorum![]() 288 sayfa, 3 hamurBoyut: 12,5x19,5cm; Baskı Tarihi: Ekim 1988Özgün Dili: Fransızca
|
|