Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldum, ediyorum, formülünü, iddia, ölümsüzlüğün

İddia Ediyorum Ölümsüzlüğün Formülünü Buldum

Eski 10-29-2009   #1
yesimciwciw

İddia Ediyorum Ölümsüzlüğün Formülünü Buldum

"IDDİA EDİYORUM ÖLÜMSÜZLÜĞÜN FORMÜLÜNÜ BULDUM"
ABD'de yaşayan Ukraynalı tıp profesörü Konstantin Rasin'in, kendi geliştirdiği atom çekirdeği yapımı teorisi ile insanın ölümsüzlüğünün önünü açtığı öne sürüldü

Ukrayna'daki ‘UNİAN Ajansı' Ukraynalı bilim adamının biyosibernetik alanındaki çalışmasının, beynin fonksiyonlarını yitiren parçalarının yerine protez yerleştirilmesine imkan tanıdığına ilişkin iddiayı yayımladıÂ
Prof Rasin, “Biyosibernetik alanındaki son teknoloji sayesinde, çok yakında beynin farklı parçalarının yerlerine protez takılabilecekâ€� iddiasında bulunurken ölen insanların kişiliklerinin kopyalanmasını sağlayacak sensörlerin yapımının da mümkün olduğunu savundu
Rasin “Artık kimse buna fantezi ya da masal gözüyle bakmıyor Bu, gerçekâ€� diye konuştu
Aslına bakılırsa bilim dünyası ölümsüzlüğün formülünü uzun süredir arıyor Daha önce yine bir Ukraynalı tıp profesörü Genadiv Apasaneko ölümsüzlüğün formülünü deneyecekleri bir proje geliştirdiklerini açıklamıştı
Apasaneko ve ekibi buldukları ilacın genç insanlarda yaşlanmaya engel olacağını 70 yaşındakileri ise 40 yaşlarına geri götüreceğini iddia etmişlerdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com