Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açlık, collins, oyunları, suzanne

Açlık Oyunları - Suzanne Collins

Eski 10-26-2009   #1
Şengül Şirin

Adı: Açlık Oyunları
Yazarı: Suzanne Collins
Yayın Evi: Pegasus Yayınları
Basım Tarihi: Şubat 2009
Sayfa Sayısı: 384
Çeviri: Sevinç Tezcan Yanar

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içinde Panem ulusu yaşamaktadır, Capitol'ün etrafında on iki bölge bulunmaktadır Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır Onların her biri her yıl yapılan Açlık Oyunları'na katılmak zorundadır Yarışma için her bir bölge yaşları on iki ve on sekiz arasında değişen birer erkek ve kız çocuğu göndermek durumundadır Açlık Oyunları TV'den canlı olarak yayınlanan ve ölümüne bir kavgadır

On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve kendinden daha küçük kız kardeşiyle yaşamaktadır Oyunlarda kız kardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kız kardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır

'Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim Açlık Oyunları kesinlikle büyüleyici'

Stephenie Meyer

'Elimden bir türlü bırakamadım Bağımlısı oldum'

Stephen King

''Çok sürükleyiciHüzün,mutluluk,acımasızlık,merh amet,se vgi,nefret gibi bir çok kavram iç içe

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com