Kremalı Et |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Kremalı EtKremalı Et Malzemeler 500 gr dana şinitzel1 bardak doğranmış mantar 1 adet soğan 2 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı un 8 yemek kaşığı krema Tuz Karabiber Tarifi Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin Hepsini margarinle birlikte tencreye koyun Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın![]() Tuzunu, karabiberini ilave edin Kremasını ekleyin Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin![]() Bol maydanozla üzerini süsleyin İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
Cevap : Kremalı Et |
|
|
#2 |
|
b@ron
|
Cevap : Kremalı Et Hamsili Olmaz mi idi![]() Nasiiiiiiiiiiiiii
__________________
![]() |
|
|
|