Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız? |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?![]() önce şarırdım sonrakızardım ve en sonda döverdim kesin
|
|
#2 |
|
burak97
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?Bencede ![]()
|
|
#3 |
|
gencer20
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?direl döverdim |
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız? |
|
|
#4 |
|
peri
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?bune yaglı boya sanırsam vahki vahh döfmeyin ya oyun oynamışlar kendilerince ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
JOKER
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?görünüşe göre maddi hasar var biraz :d bilmem dövebilirim bende :D
|
|
#6 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?Sinirimden ağlardım herhalde=) |
|
|
|
#7 |
|
delishhhh
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?sanırım böyle bir çocuğum olsa bir dk bile yalnız bırakmazdım ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
bukett
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?valla bısey yapamazdım herhalde :)
|
|
#9 |
|
aisha
|
Cevap : Böyle Bir Çocugunuz Olsa Ne Yapardınız?dayak değil ama iyi bi cezayı hakediyo |
|
|
|