![]() |
Genç Kızlara 2008 Saç Modası / Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Genç Kızlara 2008 Saç Modası / ResimliGenç Kızlara 2008 Saç Modası / Resimli ![]() İlker Bey, biraz klasik bir soru olacak ama bu sezon saçlarda trendler neler? Evet soru saç modası olsaydı ben de klasik cevaplar verecektim ama bu sezon trendler nedir, aslında en doğru tema Artık saçlarda modayı trendler ve ona kapılan moda sektörü belirlemiyor Evet bence kadınlar modayı kendileri seçiyor ![]() İşin aslı amacınız ne olursa olsun ister güzel olmak, ister bakımlı olmak, ister dikkat çekmek sadece sevdiğiniz birkaç ünlünün saçına bakıp ben de böyle istiyorum diyenler kendi modalarını kendileri yaratıyorlar ve bu da beraberinde boya firmalarının değil de kendi sevdikleri renkleri karşımıza getiriyor Mesela Seda Sayan sarısı diye bir renk var artık ![]() ![]() Peki hangi renkler daha çok tercih ediliyor? Genel olarak bu yaz bakır dore tonlar çok vardı ve bence önümüzdeki yıl kahve kullanan herkes saçlarının tonunu bakıra çevirmek isteyecek ![]() ![]() ![]() Karamel tonda saç renkleri artık yok mu yani, Çağla Şikel saçlarından artık göremeyecek miyiz? Yakın zamanda o da bal bisküvisi tonlarına geçecektir ![]() ![]() ![]() Kesimlerde Victoria Beckham kesimi devam mı tamam mı? Şu anda Victoria nın küt kesimi çılgınlık derecesinde Yıllarca katlı saçlardan bıkan kadınlar artık yeni küt kesimleri kullanmaktan hoşlanıyor ![]() 2007- 2008 sonbahar kış saçlarında size göre en heyecan verici gelişme nedir? Bence kadınlar artık saç rengi ile oynarken saçları yıpranmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|