![]() |
Ben Bir Fareydim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ben Bir Fareydim.. Ben Bir Fareydim ![]() ![]() Büyük beğeniyle karşılanan Altın Pusula üçlemesinin yazarından olağanüstü eğlenceli bir peri masalı ![]() ![]() ‘Ben Bir Fareydim’ diye ısrar etmektedir Roger ![]() ![]() Peki ya o Şimdi nedir? Lağımlarda çılgınca dolanan korkunç bir canavar mı? Günlük Musibet Gazetesi bundan emindir ![]() Bol para getiren bir panayır ucubesi mi? Bay Tapscrew’a göre öyledir ![]() Dünya çapında bir sürüngen mi? Billy öyle olduğunu ummaktadır ![]() Yoksa her ne kadar bazı faresel alışkanlıkları olsa da– sadece sıradan küçük bir çocuk mudur? Sadece üç kişi buna inanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Hayata dair her şeyi bu kitapta, muhteşem bir anlatıcının kaleminden çıkan bu gayet insani hikâyede bulacaksınız ![]() The Bookseller “Peri masallarının, hicvin, mizahın ve melodramın bir araya geldiği muhteşem bir hikaye ![]() ![]() ![]() Guardian
![]() |
|