Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annecıgım, sevgılı

Sevgılı Annecıgım

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgılı Annecıgım

SEVGILI ANNECIGIMBugün anneler günü Mayısta anneler günü olur ana, sen de bilesin diye yazıyorum bunu, utana utana Büyük kentlerde anneler günü, hediyeler, Beyaz karanfiller sunulur, Kutsal emeklerin Yüce sevgilerin ödülü Bilirim, Yine elinde çapa ile geldi bahar sana, Yine iki büklümsün Bir zaman bana verdiğini, Şimdide veriyorsun, O uzak köyümüzdeki,el kadar toprağına Mayısta anneler günü olur ana Sen de bilesin diye yazıyorum bunu, Utana utana Sırtında gezdim bir zaman, Ahırda ,tarlada ,dağda Benim ayağıma diken Senin yüreğine hancerdi batan Sen Çatlamış körpe dudaklarıma ağlayan Gözlerin varya gözlerin En güçlü kötülüklere kalkan 'Seni okutacagım 'diye, Ant içen kahraman Ve öküzünü satıp, Kente ilk gelirken ardımdan, sabahlara dek dualar okuyan Sağol ANAM, Büyüdüm şimdi son 'kurtul evladım git buralardan'demiştin ya, Gittim uzağa, Bugün anneler günü, Bağısla yine elini öpemedim Ana gibi yar olmazmış, vatan gibi diyar, Ağlamak hafifletir yüregini belki, Ağla ki olasın bahtiyar BUGÜN ANNELER GÜNÜ ANA, Bir iyilik daha yap evladına; Bir karanfil tohumu at, o çapaladığın eski toprağa FİKRET YILMAZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com