|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
astım, bitkiler, için, kullanılan, sık, şifalı |
![]() |
Astım İçin En Sık Kullanılan Şifalı Bitkiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Astım İçin En Sık Kullanılan Şifalı BitkilerAstım İçin En Sık Kullanılan Şifalı Bitkiler Balık Yağı Ürünleri: Sıvı veya kapsül şeklinde kullanabileceğiniz balık yağı enfeksiyon gidermek için kullanılır ![]() ![]() ![]() Magnezyum Takviyesi: Kaslar üzerinde etkili olan magnezyum kasların rahatlamasını ve vücuda havanın giriş yaptığı yolların çevresinde bulunan kasların kasılmasını engeller ![]() Antioksidan Özellikli Ürünler: İçeriğinde E vitamini, selenyum olan yeşil çay gibi doğal gıdalar vucut sisteminde bulunan serbest radikallerin minimum düzeye inmesini sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() Uzakdoğu ve Asya’da sıkça kullanılan bir diğer şifalı bitki ise ginseng ve meyan köküdür ![]() ![]() Yukarıda saydığımız astım için şifalı bitkiler dışında her öğüne taze sebze ve meyveler eklemek hem genel sağlığınız açısından hem de vücudunuzun direncinin artması açısından faydalı olacaktır ![]() ![]() ![]() Sigara içilen ortamlardan ve dumanın her türlüsünden uzak durun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|