![]() |
X Acı Bi Aşktan..Yeni Bir MasaLa X |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() X Acı Bi Aşktan..Yeni Bir MasaLa XBirgün bitecegini biliyordum ve bunu bildigimi Sende cok iyi biliyordun!
"Benim icin baska bir kiz yok" diyen o dudaklar simdi o baska kizin dudaklarini öpüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerden nereye ![]() ![]() enkazlarindan yeni yeni kurtuldum nezaman bitti dediysem daha cok batiriyordun sevdayi canima ![]() ![]() Simdi Kiymetlim var Senden öte ![]() ![]() Sevebilirmiyim dersin onuda Seni sevdigim kadar ?? Tüm sevdami,safligimi sana adadimya onada yetermi dersin bu sevda kirintilari ![]() ![]() Hos sen ![]() ![]() Ona sana verdigim sevdamin daha büyüdünü vericem Yeniliyorum kendimi! Ve son kez döküyorum sayfalara sana yazilan misralari ! Bidaha bu eller seni yazmayacak ![]() ![]() Yeni aska actim yelkenlerimi Limanlarimdan kovdum seni/Ve sana dair Herseyi!! Tüm sevdami parcaladigin yerlerden birlestirip onun kiyilarina birakacagim ![]() Seviyorum evet Seviyorum ![]() ![]() ![]() Icime sigmiyor bu kelime bagirarak Seslendiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aci bir Askti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|