![]() |
Minik Yürekli Tesellin |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Minik Yürekli TesellinSonsuz Kaçışlarımda,
Apansız Kaybedişler Biriktiriyorum ![]() ![]() ![]() Her Bir Ayazınla Birlikte, Sensizliği İçime Daha Çok İşliyorum ![]() ![]() ![]() Kilitli Kalmış Kapılar Ardında,Minik Bir Kız Çocuğu Ağlıyor ![]() ![]() ![]() Sessiz Çığlıklarını,Haykırışlarını ![]() ![]() ![]() Yüreğimin Her Adımında Duyuyorum ![]() ![]() ![]() Orada ![]() ![]() ![]() Terk Edilmiş,Bir Başına ![]() ![]() ![]() Ne Kırmızı Kurdeleleri Var Başında, Ne De O En Çok Sevdiği Bebeği Var Minicik Ellerinde ![]() ![]() ![]() Beyazın Siyahlığına Hapsedilmiş Bir Duvarın Silik Gölgesine Kazınmış Minik Bedeni ![]() ![]() ![]() Elleri Yüzünde ![]() ![]() ![]() Ellerinde O Işıksız Karanlığa İnat,Pırıl Pırıl Parlayan İnci Taneleri ![]() ![]() ![]() Korkuyorum, O Küçücük Bedenine Sığmış Kocaman Kırgınlığına Yaklaşmaya ![]() ![]() ![]() Korkuyorum, Ufak Ellerinin Ardındaki O Güzel Yüzün Kanamış,Solmuş Ve Başlamadan Bitmiş Halini Görmeye ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() Ve Hiçe Sayıyorum ![]() ![]() ![]() Her Mevsim'le İçimde Daha Çok Acıyan Küçük Kızın Sessiz Çaresizliklerini ![]() ![]() ![]() Hep Söyledim Ya; ''Sensizlikten Geriye Kalan Hiçbirşey Yok Bende'' Diye ![]() ![]() ![]() Giderken Demiştim Ya, ''Söyleyecek Tüm Kelimelerimi Yitirdim Artık ![]() ![]() ![]() Upuzun Bir Sessizliğe Mahkum Elvedan'' ![]() ![]() ![]() Diye ![]() ![]() ![]() Kahretsin Ki; Yanılmışım ![]() ![]() ![]() Senden Geriye Kalan,Sensizliğine Mahkum Ettiğim; Küçük Bir Kız Çocuğu Var İçimde ![]() ![]() ![]() Beklediği Yerdeki Limanına,Asla Dönmeyeceğine Bir Türlü İnandıramadığım Bir Gemide, Bir Yolcusu Var Onun ![]() ![]() ![]() İzin Versem Eğer,Belkide Aç-Susuz,Gündüzsüz-Gecesiz Bir Halde,Kendine Rağmen,O'na Rağmen, Bekleyecek Olan ![]() ![]() ![]() Güzel Yüzünden,Minicik Ellerinden Hergün Sessizce Akıp Giden Kendisi Gibi Yağmur Taneleri Var Onun ![]() ![]() ![]() O'nsuzluğun Günlerini Ve Gecelerini Sayan Vazgeçilmiş Elleri ![]() ![]() ![]() Düşlerinin,Bekleyişlerinin Arasında Kırılmış Bir Cam Misali,Ne Kadar Yapıştırılırsa O Kadar Yitirilmişliğinin İzlerini Taşıyacak Olan Bir Aynası ![]() ![]() ![]() Yolcunun Küçük Kıza Hediyesi ![]() ![]() ![]() Kenarlarının Renk Cümbüşüne,Yaldızlı İşlemelerine İnat,Paramparça Ortada Kalakalmış Kırık Cam Taneleri Var Artık Onun ![]() ![]() ![]() O'nun Yerine Miras Bıraktığı Boşluğuyla Birlikte,Sildiği Kanamış Hayal Kırgınlıkları,Unutmuş Ve Unutulmuş Sözleri,Kızgınlıkları,İsyanları ![]() ![]() ![]() Ve Simsiyah Bir Gururu Var Onun ![]() ![]() ![]() Ne Zaman,Ona Bunu Hatırlıyor Olsam, ''Aşkımı,Gururuma Mahkum Edemem ![]() ![]() ![]() Gururumun Zincirlerini O'nun Yokluğuna Saramam Ki'' ![]() ![]() ![]() Diyerek Feryat Eden İnatçı Bir Kız Çocuğu ![]() ![]() ![]() Kazandığını Unutup,Kaybettiğini Hatırlayan Minik Bir Kız ![]() ![]() ![]() Son Hayal Kanamalarına Rağmen, Sensizliğinde, Sana Ait;Boyundan Büyük Özlemler Biriktiren Minik Bir Kız ![]() ![]() ![]() Bir Yolcusu Var Onun ![]() ![]() ![]() Yağmurlar Arasında Yokluğuna Azad Edilmiş Bir Gemide Gün Be Gün Ondan Daha Çok Uzaklaşan Ve Kopan, Minik Bedeninin Ve Yüreğinin Kabına Sığdıramadığı Kadar Sensizliği Var Onun ![]() ![]() ![]() Bir Türlü Yitip Gittiğine İnanamayan Gözleri ![]() ![]() ![]() Ninnilerle Uyutamadığım Uykusuz Ve Duraksız ![]() ![]() ![]() Sadece Sana Prangalar Giymiş Geceleri ![]() ![]() ![]() Sen Ve Sensizlikle Başlayan Harcanmış Bir Ömrü ![]() ![]() ![]() Dedim Ya,Meğerse Nasıl Da Yanılmışım ![]() ![]() ![]() Nasılda Farkedememişim ''Ben Giderken'' İçimdeki Minik Kızın Sana Doğru İlk Adımlarını ![]() ![]() ![]() Kaybettiğim Bir Ömürden, Bir İsimden Bana Kalan Tek Hatıra O ![]() ![]() ![]() Senden Ve Sensizlikten Sonra, İkimize Ait Tek Şey O ![]() ![]() ![]() Ve Tükettiğimi Sandığım İçin ![]() ![]() ![]() Çekip Gittiğim Hecelerim ![]() ![]() ![]() İçinde ''Sen'',''Ben'' Ve ''Biz''Le Başlayan Cümlelerim ![]() ![]() ![]() Dedim Ya, Meğerse Bitmemiş Hala Sessiz Seslerimi Örtünmüş Hikayemiz ![]() ![]() ![]() Hala, Buradalar İşte ![]() ![]() ![]() Hala, Sana Harcadığı Ömrünün Mürekkebi İçin, Elimi Acıtmaya Devam Ediyor Kalemim ![]() ![]() ![]() Bunları Bana Yazdıran Ne O Gemi ![]() ![]() ![]() Ne De Sen ![]() ![]() ![]() Mürekkebimin Yağmurlu Islaklığının Sebebi ![]() ![]() ![]() İçimde Hiçbirzaman Susturamadığım, Minik Yürekli Tesellin ![]() __________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|