![]() |
Seni Reddetmek |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Seni ReddetmekSen yoksun diyorum,
Reddediyorum içimdeki varlığını İnandırmaya çalışıyorum kalbimi ve bütün hücrelerimi bu yalana ![]() Yokmuşsun gibi davranıyorum ![]() İsminin geçtiği Yahut… Seni hatırlatan bütün şarkıları yasakladım dilime ![]() Sen yasaklı kelimemsin kurduğum bütün cümlelerimde ![]() Seni soranlara da aldırmıyorum artık ![]() Ve geçmiyorum seni gördüğüm o ilk sokaktan ![]() Seni anımsatan her şeyden ve herkesten uzak duruyorum ![]() Belki çocukça Ama… Soğuk kış günlerinde üşümemem için aldığın kazağı da giymiyorum ![]() Tir tir titrediğim halde ![]() Fotoğraflarını da kaldırdım tavan arasına, Her zaman ki gibi gülümsüyorsun Ve… Gözlerin denizden yansıyan güneşin ışığı gibi ışıl ışıl ![]() Ama kaldırdım ![]() Gözlerindeki o mucizeye rağmen kaldırdım tavan arasına ![]() Kurtulmam lazım çünkü etkinden, Yaktım çünkü bütün gemileri ![]() Kalbim döneklik ederse, aklım dönemesin diye ![]() Senden bir şeyler hatırlamasın Ve karşılaştığım yerde gözlerimi senden yana çevirmesin diye ![]() Sen yoksun diyorum… Yokluğunu anlatıyorum bütün bir bana ![]() Sana yazdıklarımı da yırtıp attım ![]() Hem de hepsini ![]() Okumadım da adına bir daha hiçbir şiiri ![]() Gözümü seninle açıp seninle kapadığım günlere inat, Sensiz yaşadım bu kez, Senden kurtarabildiğim bütün güzelliklerini günün ![]() Günbatımını sensiz izledim mesela, Sigaramla sarmaş dolaş Ve ellerim ceplerimde yağmur altında yürüdüm ![]() İliklerim dahi sıvılaşana kadar Ve hiçbir itfaiyenin söndüremediği içimdeki yangını söndürene kadar ![]() Sen yoksun diyorum… Sensiz de yaşayabileceğimi kabul ettirmek içinn kendime, Ve bütün bir kentime ![]() Seni silmemeye yeminli gizli açık bütün anılarıma; Sen yoksun diyorum… alıntı
![]() |
|