![]() |
Hemoroid (Basur) %100 Kurtulma Önerileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hemoroid (Basur) %100 Kurtulma ÖnerileriHEMOROİD Bende bu hastalığı 10 sene çektikten sonra bir arkadaş tavsiyesiyle tamamen bitkisel olan hemoroid tohumu dediği bitkisel olan ilacı 4 gün kullandım ve işkenceye dönen ağrılarımı bitirdi ayrıca 15 gün sonra tamamen bu illetten beni kurtardı bu acıyı yaşayan biri olarak tek amacım o sandelyeye oturamadığım günleri hatırlayıp benim gibilere acaba bir yardımım dokunur mu diye düşünüp size de tavsiye etmek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() BENDE ARTIK ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM DİYORSANIZ : 0536 703 3118 Yıllarca devam eden hatalı beslenme ve dışkılama alışkanlıklarımıza/hor kullanmamıza bağlı olarak oluşan deformasyon ve bu deformasyonun derecesine göre de dışkılama sırasında oluşan, kanama ve ağrı gibi sıkıntıların geneline Hemoroid veya halk dilinde BASUR denilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemoroidi Tetikleyen Unsurlar Hemoroid (Basur) aşağıdaki nedenler dolayısıyle daha ağırlaşabilir: Devam eden kabızlık ve ıkınma Endokrin (Hormonal) Değişiklikler Ailevi Yatkınlık Yiyecek ve ilaçlar Beslenme ve tuvalet alışkanlıkları Enfeksiyonlar (Kolit) Gebelik ve doğum Öksürük Anatomik Özellikler Şişmanlık İklim , Sıkı giyinme, Uzun süre oturarak veya ayakta çalışmak Psikolojik Sorunlar Karın içi basıncını artıran çeşitli hastalıklar |
![]() |
![]() |
|