Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basur, hemoroid, kurtulma, önerileri

Hemoroid (Basur) %100 Kurtulma Önerileri

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hemoroid (Basur) %100 Kurtulma Önerileri

HEMOROİD

Bende bu hastalığı 10 sene çektikten sonra bir arkadaş tavsiyesiyle tamamen bitkisel olan hemoroid tohumu dediği bitkisel olan ilacı 4 gün kullandım ve işkenceye dönen ağrılarımı bitirdi ayrıca 15 gün sonra tamamen bu illetten beni kurtardı bu acıyı yaşayan biri olarak tek amacım o sandelyeye oturamadığım günleri hatırlayıp benim gibilere acaba bir yardımım dokunur mu diye düşünüp size de tavsiye etmek istedim Ve kesinlikle hiçbir yan etkisini görmedim artık gördüğüm halk tabiriyle basurlu her kişiyede bunu öneriyorum

BENDE ARTIK ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM DİYORSANIZ : 0536 703 3118

Yıllarca devam eden hatalı beslenme ve dışkılama alışkanlıklarımıza/hor kullanmamıza bağlı olarak oluşan deformasyon ve bu deformasyonun derecesine göre de dışkılama sırasında oluşan, kanama ve ağrı gibi sıkıntıların geneline Hemoroid veya halk dilinde BASUR denilir BASUR, ıkınma ile WC de belirginleşir ve sıkıntılara neden olur O yüzden de sıkıntılar sadece tuvalette iken ortaya çıkar ve sonrasında (1-2 saat kadar) devam eder BASUR, ataklar halinde seyreder, her tuvaletimizde illa aynı sorunlara neden olacak diye bir şartı yoktur, değişir Çünkü beslenmeniz ve buna bağlı olarak da dışkılama sırasındaki ıkınma dereceniz her zaman aynı olmamaktadır

Hemoroidi Tetikleyen Unsurlar

Hemoroid (Basur) aşağıdaki nedenler dolayısıyle daha ağırlaşabilir:

Devam eden kabızlık ve ıkınma

Endokrin (Hormonal) Değişiklikler

Ailevi Yatkınlık

Yiyecek ve ilaçlar

Beslenme ve tuvalet alışkanlıkları

Enfeksiyonlar (Kolit)

Gebelik ve doğum

Öksürük

Anatomik Özellikler

Şişmanlık

İklim , Sıkı giyinme,

Uzun süre oturarak veya ayakta çalışmak

Psikolojik Sorunlar

Karın içi basıncını artıran çeşitli hastalıklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com