![]() |
Diyetler “Out” Doğru Beslenme “İn” |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diyetler “Out” Doğru Beslenme “İn”Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Diyetler “out” doğru beslenme “in” Arka arkaya gazete manşetlerinde yer alan bu iki olay benim yıllardır verdiğim mesajı pekiştirdi: Esas olan doğru beslenme kurallarını öğrenmektir ![]() ![]() ![]() Kilonuzu korumak için önerilerSürekli diyet psikolojisi içinde olmadan kilonuzu korumak için işte önerilerim: Yiyeceklerden zevk alın: Yaşam zaten birçok sorunla dolu ![]() ![]() ![]() Tek tip beslenmeyin: Hep aynı gıdalara yönelirseniz, vücudunuz birçok değerli besinin eksikliğini çekecektir ![]() ![]() ![]() Japonların felsefesini uygulayın: Sofradan hafif kalkın ![]() ![]() Yavaş yiyin: Bu yiyeceklerin gerçek tadını almanızı ve daha az yemenizi sağlar ![]() ![]() Kalorisi düşük ama büyük hacim kaplayan yiyecekleri tercih edin: Özelikle de çok aç olup yiyeceklere saldırıya geçmeye hazırlandığınızda! Mide hacim reseptörleriyle çevirilidir ![]() ![]() ![]() ![]() Serbest öğün kullanın: Haftada bir öğün kahvaltı-öğlen veya akşam yemeğini seçin ![]() ![]() ![]() ![]() Hareket edin: Ben koşu bandında haftada en az 4 kez 40 dakika yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEPETTEKİ SAĞLIK DOMATES Bir sağlık deposun Besleyici ve enerji vericin Vücudu temizleyici özelliği var ![]() Bol C vitamini bulunuyor; bu yüzden cilde ve diş etlerine çok iyi geliyor ![]() Güçlü bir antioksidan olan likopen içeriyor; yaşlanmaya ve kansere karşı etkili ![]() Prostatı koruyor ![]() 100 gramı 17 kalori ![]() SOĞAN Binlerce yıldır hem yemeklerde hem de ilaç olarak kullanılıyor ![]() İtalya-Salerno’da MS ![]() ![]() ![]() Nezle ve gribi önlemede çok etkili ![]() Güçlü bir diüretik; yani vücuttan su atılmasını sağlıyor ![]() Bol C vitamini içerdiği için kansere karşı koruyucu, yaşlanmayı geciktirici ![]() 100 gramı: 36 kalori ![]() MAYDANOZ Demir, A, B, C vitaminlerinden zengin ![]() Vücuttan su atılmasını sağlıyor ![]() Kanı temizliyor ![]() Kadınlarda adet kanamalarını düzenleyici etkisi olabiliyor ![]() Adet öncesi sendromunu hafifletici etkisi olabiliyor ![]() Kabızlığı çözmede etkili ![]() |
![]() |
![]() |
|