Gulaş Çorbası Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gulaş Çorbası Nasıl YapılırGulaş Çorbası nasıl yapılır Malzemeler 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 150 gr Kuşbaşı Dana Eti 1 Adet Soğan 1 Adet Patates 1 Adet Kereviz 4 Su Bardağı Su 1 Adet Kırmızıbiber 1 Tatlı Kaşığı Salça 1/2 Demet Dereotu Tuz, Beyazbiber Yemeğin Tarifi Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın 1 Adet soğanı rendeleyin Etle birlikte yağda kavurun Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin 4 su bardağı suyu ilave edin![]() Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin Tuz ve beyazbiberi katın Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın![]() |
|
|
|