![]() |
Karpuz Kabuğu Reçeli - Antalya Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karpuz Kabuğu Reçeli - Antalya Yemek TarifleriKARPUZ KABUĞU REÇELİ MALZEME: Kalın karpuz kabuğu 1 kg ![]() Şeker 2 kg ![]() Sönmüş kireç 1 su bardağı Karanfil 1 çorba kaşığı Limon tuzu 1 paket Limon 1 adet Şerbet boyası 1 çay kaşığı YAPILIŞI: Karpuz kabuğunun içinin kırmızı kısmı, dışının yeşil kısmı kalmayıncaya kadar soyulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|