![]() |
Dana Osso Bucco |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Osso BuccoDana Osso Bucco ![]() Malzemeler 3 adet dana pirzola 1/3 su bardağı un 1/2 su bardağı bitkisel yağ 1 küçük soğan, ince kıyılmış 1 havuç, küp doğranmış 1 adet kereviz sapı, ince doğranmış 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı beyaz şarap 3 su bardağı et suyu, sıcak 1 sap taze biberiye (kurutulmuş da olur) 2 iri sap taze kekik (kurutulmuş da olur) 2 adet defne yaprağı 2 diş karanfil tuz, taze çekilmiş karabiber Yapılışı Fırını 190 derecede önceden ısıtın ![]() Etleri kağıt havlu ile iyice kurulayın ![]() ![]() ![]() Aynı zamanda fırına da girebilen yeteri kadar geniş bir ızgara tavasını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavanın üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp ısınmış fırına sürün ![]() ![]() Harika lezzetli bir et yemeği oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ! |
![]() |
![]() |
|