![]() |
Burma Kadayıf Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burma Kadayıf Tatlı TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik N/A 1 Kg Çiğ Burma Kadayıf 600 gr margarin 1 Kg öğütülmüş fıstık içi 1 çorba kaşığı pekmez Şerbet için: 6 su bardağı su[*]3 kg toz şekerTarifin HazırlanışıŞekeri ve suyu bir tencerede karıştırın ![]() ![]() Kadayıf için 100 gr eritilmiş margarini ve 1 çorba kaşığı pekmezi karıştırın ![]() Tepsinin dibine sürün ![]() Çiğ burma kadayıfı düz bir zeminde açın ![]() Ortasına boydan boya fıstık içi sepin ![]() ![]() Tepsiye yerleştirin ![]() ![]() Fazla yağı tepsiyi eğerek dökün ![]() Burma kadayıfı önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dak ![]() ![]() Aynı tepside ters yüz ederek 10 dak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|