![]() |
Deniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) TarifiDeniz Ürünlü Krep Bohçaları (3 Kişilik) MALZEMELER 3 adet krep 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 6 diş sarımsak 5 adet mantar 1 adet haşlanmış kalamar 10 adet haşlanmış karides 6 adet iç midye 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık Tuz, Karabiber Sos için: 1 çay bardağı şarap Yarım soğan 1 su bardağı krema Safran, tuz Krebi Sarmak için: Pırasa sapları HAZIRLANIŞI Zeytinyağını tavaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlanmış karidesleri, kalamarı ve midyeleri ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için tencereye küçük küçük kesilmiş soğanı alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis tabağına krep bohçalarını alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|