Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
melekler, sinema, tanıtım, şeytanlar

Melekler Ve Şeytanlar Sinema Tanıtım

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melekler Ve Şeytanlar Sinema Tanıtım

Melekler,şeytanlar,sinema,tanıtımı
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks
Vizyon: Vizyonda
Fragman: İzlemek İçin Tıklayın
Açıklama: Küresel bir fenomen haline gelen The Da Vinci Code/ Da Vinci Şifresi’nin ardındaki ekip, Dan Brown’ın çok satan romanından uyarlanan ve merakla beklenen Angels & Demons/ Melekler ve Şeytanlar için geri dönüyor

Robert Langdon, Illuminati olarak bilinen gizli bir kardeşliğin tekrar ortaya çıktığına dair kanıtlar bulduğunda, bu gizli organizasyonun en büyük düşmanı olan Katolik Kilisesi’nin varlığına yönelik ölümcül bir tehditle yüzyüze gelir Illuminati’nin durdurulması olanaksız bir saatli bombaya benzediğini öğrenen Langdon, Roma’ya giderek orada İtalyan bilim insanı olan Vittoria Vetra ile güçlerini birleştirir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com