Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aradım, filmi, park, wicker

Hep Seni Aradım - Wicker Park Filmi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hep Seni Aradım - Wicker Park Filmi

Hep Seni Aradım - Wicker Park
19/5/2008

Tür :
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : Gilles Mimouni , Brandon Boyce
Yapım : 2004,

Oyuncular

Josh Hartnett (Matthew) , Rose Byrne (Alex) , Matthew Lillard (Luke) , Diane Kruger (Lisa) , Christopher Cousins (Daniel) , Jessica Paré (Rebecca) , Vlasta Vrana (Kuyumcu) , Amy Sobol (Ellie) , Ted Whittall(Walter)

Filmin Konusu

Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew birgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkanının vitrininine bakan bir kız görür…Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur…

Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar…Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamazYok olmuştur Lisa…

İki yıl geçer…Matthew hayatını yeniden düzenlemeye çalışır…
Luke’un Matthew’a anlatacakları vardır…Bir kıza çılgınca aşık olmuştur…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com