![]() |
İzdivaç'ta Öğretmenden Ahlaksız Teklif |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() İzdivaç'ta Öğretmenden Ahlaksız Teklif![]() IZDİVAÇ'TA ÖĞRETMENDEN AHLAKSIZ TEKLİF İzdivaç'ta herkesi şaşırtan teklif ![]() ![]() ![]() ![]() İzdivaç programında Mustafa Bey, tanıştığı bayana "nikah olana kadar beraber yaşayalım" teklifini sundu ![]() ![]() Star'da yayınlanan İzdivaç'ta Muğla'dan Mustafa öğretmen Mersin'den Zeynep Hanım ile tanıştı ![]() ![]() ![]() Birlikteliği bozan ise Mustafa Bey'in teklifi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Garantiye almak içinmiş! Mustafa Bey, canlı yayında kendini savundu ![]() ![]() "O şekilde mi görünüyorum" Zeynep hanım gözyaşlarını tutamayarak "dışarıdan baktığınız zaman beni 2-3 ay nikahsız birlikte yaşanabilecek birisi mi görüyorsunuz ![]() ![]() "Kızımı buraya peşkeş çekmek için getirmedim" Kızın annesi "gerçek nikah yapılarak çıkarıldığı için ben kızımı buraya getirdim ![]()
![]() |
Cevap : İzdivaç'ta Öğretmenden Ahlaksız Teklif |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İzdivaç'ta Öğretmenden Ahlaksız Teklifçok iğrenç bir teklif ![]() ![]() ![]()
|