|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akıyor, derinliklerinden, doğal, köpüğü, nehrin, sabun |
![]() |
Nehrin Derinliklerinden Doğal Sabun Köpüğü Akıyor.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Nehrin Derinliklerinden Doğal Sabun Köpüğü Akıyor..Nehrin derinliklerinden doğal sabun köpüğü akıyor ![]() ![]() Tam banyo zamanı, plastik ördeklerinizi alın ve kendinizi köpüklerin arasına atın ![]() ![]() Sanki bir sabun fabrikasından geliyormuş izlenimi veren bu köpük seli, 4800 metre uzunluktan ve 300 metre derinlikten geliyor ![]() Manchester'deki Irk Nehri'nde görüntülenen bu köpük akıntısının olduğu bölgede balıklar ve ördekler yaşayamıyor, akıntı alanı doğal hayata kapalı ![]() Robert McBrider deterjan fabrikasından bir kimyager ise bu köpük üstünde inceleme yaptıklarını ve köpüğün beyazlatma ve temizleme etkisinin olduğunu söylüyor ![]() Nehir çevresinde oturan sakinlerden olan 44 yaşındaki John Purdy ise, "Yıllardır burada oturuyorum, günde üç kez bu nehre geliyorum daha önce hiç böyle bir şey görmedim" diyor ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Nehrin Derinliklerinden Doğal Sabun Köpüğü Akıyor.. |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() Cevap : Nehrin Derinliklerinden Doğal Sabun Köpüğü Akıyor..Ne güzel ya :D ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|