![]() |
Ben Deliyim |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Ben DeliyimBen deliyim;
Yorgun ve yalnız kaldırımlara misafirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben deliyim ama çok şey bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim; Yağmurun yağması benim için romantik değildir ben kurşun yağmurlarını bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben deliyim Benim mevsimim değişmez kuşlardan sadece güvercini bilirim yüreğim kanatlarıyla beraber çarpar ![]() ![]() Ben deliyim; Bağıra bağıra şarkılar söylerim sessiz sessiz şiirler yazarım ![]() ![]() Ben deliyim ![]() ![]() ![]() Kendimle sohbet eder kendi kendime gülerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim; Çayım sekiz şekerlidirParayı sevmem ama para için çalışırım ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim; Güzel bir yaşam benim için anlam taşımaz kimseye düşman değilim kimseye de dost olmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim ben buralara ait değilim ![]() ![]() Ben deliyim ![]() ![]() ![]() Çizilmiş sınırları reddetmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim ağlamamaya yemin etmiş gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim geceyi ikiye böler sonra hayatın adını yalan koyarım ![]() ![]() ![]() Ben deliyim ben yüreklerde ünlem kafalarda soru işaretiyim ![]() Ben deliyim bağrı taşlarla dolu bir toprak parçasıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben deliyim ![]() ![]() ![]() Mutluluğu uzaktan seyrederken cebimde küçük umutlar biriktirir gözlerimi kapının eşiğine dikerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya ben deliyim ![]() ![]() ![]() Ağlamaya yemin etmiş gözlerim ![]() ![]() ![]()
|