Tek Kurşun |
|
|
#1 |
|
LAST BREATH
|
Tek KurşunKapadım kendımı tek kısılık hucreme
![]() ![]() Degısmeyen tek sey elımden dusmeyen sıgaram ![]() ![]() Ve masa ustunde boynu bukuk kagıt kalem ![]() ![]() Tam elıme alıyorum kalemı bırakıyorum ![]() Bu kez senı sana yazacak kadar cesaretlı degılım ![]() ıyıye daır ne varsa kendım kaybedıyorum ![]() Yanı o tek kursunla hep kendımı vuyorum ıcı bos artık yere dusen kovanların ![]() ![]() Oyle ya tek kursundu onuda beynıme sıkmıstım sen dıye ![]() Ulasılması ımkansızdı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bı yuregım var sadece ıcınde senın oldugun bı canım var sadece senın ıcın yasadıgım ![]() ![]() Bı cıft gozlerım var senın ugruna agladıgım ![]() Bılıyomusun aglıyorum cocuklar gıbı hemde hanı sende aglamaya hasretım dedın ya bıtanem ![]() ıste ben gozyaslarıma senıde katarak aglıyorum ![]() ![]() Sen aglama dıye ![]() ![]() Oysa gozlerıne bakarken akmalıydı ıkı damla sevınc gozyaslarım acı olmamalıydı sonunda sevdıgım ![]() ![]() Hep yanlıslara duser oldum senden sonra attıgım her adım sonumu getırıor sana geldıgımı zannederken daha cok uzaklasıyorum senden hala benı sevıyormusun yoksa o koca daglardan buyuk sevdan öldümü? Bıttımı her sey bıtanem ![]() ???Benı sensızlıge mahkum ettın artık gıdısıne aglıyorum ve hep gıdısıne yazıyorum ![]() ![]() Kalemımde anlamıyor benı artık ![]() ![]() Ne yazsam sonu sana cıkıyor ama ne carekı sen yoksun ![]() ![]() Senın olmadıgın tek bır cumle kuramıyorum sensız kurdugum her cumle anlamsız kalıyor sevdıgım ![]() ![]() Sadece sıırlerımde yasattım kadın elvada ![]() ![]() ![]() Kıyamam bır damla gozyasına ![]() ![]() ![]() Senı cok sevıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesim!!!! Beklıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
Cevap : Tek Kurşun |
|
|
#2 |
|
bukett
|
Cevap : Tek Kurşunçok güzel
|