Açılan yufka (serme) içine hazırlanan iç konulur İç olarak kıyma, patates, ıspanak kullanılır Serme kendine sarılır Yapılan sarma hafifçe burulur Yağlanan tepsinin ortasına bir ucu yerleştirilerek sarık biçiminde sarılır Diğer sermelerde aynı şekilde yapılarak helezon genişletilir Tepsi dolunca kızartılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.