![]() |
Kral ve Eşleri:) |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Kral ve Eşleri:)Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralının 4 eşi varmış ![]() Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her şeyin en güzelini en iyisini ona verirmiş ![]() Kral üçüncü eşini de çok severmiş ![]() ![]() İkinci eşini de severmiş kral ![]() sorunun çözümünde ona destek verirmiş ![]() Kraliçe olan birinci eşiymiş kralın ![]() seven, sağlığına ve hükümranlığına en büyük katkıyı sağlayan bu eşi olmasına rağmen, kral birinci eşini sevmezmiş ve onunla hiç ilgilenmezmiş ![]() Bir gün kral ölümcül bir hastalığa yakalanmış ![]() ![]() En çok sevdiği dördüncü eşine ölüm yolculuğunda kendine eşlik etmek ister mi diye sorduğunda aldığı yanıt kalbine bıçak gibi saplanan kısa ve net "mümkün değil" olmuş ![]() ![]() ![]() Hayatım boyunca seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Her sorunumda her zaman yanımda olan bana yardım eden sendin, bu sorunumda da bana yardımcı olur musun talebine karşı ikinci eşinden; "bu sorunun için hiç bir şey yapamam, olsa olsa sana mezarına kadar eşlik eder, güzel bir cenaze töreni yaptırır ve yasını tutarım" karşılığını almış ![]() Büyük bir hayal kırıklığı yaşamakta olan kral birinci eşinin sesi ile irkilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Ah diye inlemiş kral; "keşke bir şansım daha olsaydı ![]() ![]() ![]() Yaşamda hepimiz 4 eşliyiz aslında ![]() ![]() görünmesi için ne kadar zaman, kaynak ve çaba harcarsak harcayalım öldüğümüzde bizi terk edecektir ![]() Üçüncü eşimiz sahip olduğumuz servetimiz ve statümüzdür ![]() ![]() İkinci eş, ailemiz ve dostlarımızdır ![]() ![]() Birinci eş ise ruhumuzdur ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kral ve Eşleri:) |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kral ve Eşleri:)![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|