Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ait, avcı, bilgiler, kebabı, kişilik, piliç, tarife

Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
İki buçuk çorba kaşığı margarin
1 su bardağı şehriye
1 tatlı kaşığı salça
Üç buçuk su bardağı etsuyu
Yarım tatlı kaşığı tuz
Sosu için:
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar
3 adet domates
1 adet kuşbaşı piliç eti
Yarım su bardağı bezelye
Karabiber, tuz

HAZIRLANIŞI
Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin Karıştırıp, tuzunu ayarlayın Servis tabağına yayın
Sosu için, yağı eritin Soğanları kavurun Pilici ilave edip, birkaç dakika daha kavurun Tuz, karabiber, dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip 5-10 dakika pişirin Şehriyenin üzerine yayın
Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.