![]() |
Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife Ait BilgilerPiliç Avcı Kebabı (5 Kişilik) Tarife ait bilgiler MALZEMELER İki buçuk çorba kaşığı margarin 1 su bardağı şehriye 1 tatlı kaşığı salça Üç buçuk su bardağı etsuyu Yarım tatlı kaşığı tuz Sosu için: 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar 3 adet domates 1 adet kuşbaşı piliç eti Yarım su bardağı bezelye Karabiber, tuz HAZIRLANIŞI Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu için, yağı eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|