![]() |
Kırmızı Et Tava (Yunanistan) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Et Tava (Yunanistan) Yemek TarifiKIRMIZI ET TAVA (YUNANİSTAN) 4 kişilik MALZEME: 500 gr ![]() 250 gr ![]() 700 gr ![]() 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 diş sarmısak, sebze suyu, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı biber, tuz, karabiber, 80 gr ![]() 1 bağ maydanoz, 200 gr ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3, Peyniri rendeleyin ![]() ![]() 4, Biraz daha sebze suyu dökün ve bir taşım kaynatın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|