![]() |
İstanbul Attack -Salla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack -SallaSalla salla salla salla ![]() ![]() FUCHS Mikrafonu kaptım,rapimle coş yo!Beni dinleyerek bu yöne doğru koş yo!Şimdi yaklaş ve elleri kaldır ![]() ![]() Fuchs-tilki gazla baybe ![]() ![]() ![]() bu rape çağırdım ![]() ![]() gazalmiyim ha! Yolumu tıkmaki taşlamiyim ha! Dondurmanı al ve çek git yo!Bu yöne doğru salla eller ha ha!Biri gider biri gelir off yo! Hep aynı tantana ,Salla kof yo! Sekme hatunum seni avlarlar ![]() nakavtla zarlar ![]() TİMUR Pardon çok güzel parça yaptık ![]() ![]() gerisini boşver artık ![]() ![]() çarpiyor ![]() ![]() bedenim ısınıyor,nefesim kesiliyor ıhh!Kulise beklerim,yanlız gelme lennn ![]() Sakın unutma deli gibi sallicen ![]() toksan gelmicen len ![]() KASIRGA Durum kritik,pozisyon ofsayt ![]() ![]() kalp bilinmez,hoşsun ![]() ![]() yanıma sen de danset ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RAMİZ Lan durma Ramiz'i duy salla ![]() ![]() ![]() ![]() rapimi sakla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|