|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıdan, akorları, dış, geçtim, gitar, güzelleştim, sakinleri or, sokağı |
![]() |
Acıdan Geçtim Güzelleştim - Düş Sokağı Sakinleri/ Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acıdan Geçtim Güzelleştim - Düş Sokağı Sakinleri/ Gitar AkorlarıAcıdan Geçtim Güzelleştim - Düş Sokağı Sakinleri/ Gitar Akorları -------------------------------------------------------------------------------- Acıdan Geçtim Güzelleştim - Düş Sokağı Sakinleri C Dm C C Dm C Yanlışlar yanılmışlar ![]() ![]() ![]() Dm F C G F C Sevgilinin sözleri mühürlemiş sevinçleri Dm F C Acıdan geçtim güzelleştim ![]() ![]() ![]() C Dm C C Dm C Hedefler belirlendi ![]() ![]() ![]() Dm F C G F C Tenindeki kutsanış uzaklardan seçildi Dm F C Acıdan geçtim güzelleştim ![]() ![]() ![]() Akıllığım doğuştandır ![]() ![]() ![]() Öpücükler kraliçemi ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Zamanı yine sen belirledin Çoktandır düşümdeyim ![]() ![]() ![]() Varlığın cennetimdir ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Zamanı yine sen belirledin Acıdan geçtim güzelleştim Kuşatır beni eylül ![]() ![]() ![]() Güneşinin içindeyim ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Kutsanmış rahmine ben çocuk verdim Acıdan geçtim güzelleştim Göçebe ömürler ![]() ![]() ![]() Yokluğun açlığımdır ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Kutsanmış rahmine ben çocuk verdim Acıdan geçtim güzelleştim Mezarlar kazılır ![]() ![]() ![]() Yelkenimin gözyaşları ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Ardımdan gelen yel sendin Acıdan geçtim güzelleştim Tarihin sayfaları ![]() ![]() ![]() Bana duyulan özlem ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Ardımdan gelen yel sendin Acıdan geçtim güzelleştim ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhların vardır aşkı ![]() ![]() ![]() Meyveler olgunlaşır ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Gecelerin hüznünü bana verdin Acıdan geçtim güzelleştim Ağlayış gözlerdedir ![]() ![]() ![]() Beni biriktiren ömrün ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Gecelerin hüznünü bana verdin Acıdan geçtim güzelleştim Herşey sevgiden geçer ![]() ![]() ![]() Güneş patlar tomurcukta ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Toprağının içinde bedenlendim Acıdan geçtim güzelleştim Elveda ölümlüler ![]() ![]() ![]() Yeniden kurulacak ![]() ![]() ![]() Acıdan geçtim güzelleştim Toprağının içinde bedenlendim Acıdan geçtim güzelleştim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|