Dj Akman - Hayatı Sevemedim Sarki Sözü - |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Akman - Hayatı Sevemedim Sarki Sözü -Dj Akman - Hayatı Sevemedim sarki sözü - Dostum Beni iyi dinle Beni çok iyi dinle![]() ![]() Ben hayatı sevemedim![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() ![]() Hayatı yenemedim bendj+akman Koçum![]() ![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim Benim kaderim böyle deyip geçtim![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() Bıktım artık ezile ezile![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() ![]() Hey sende kulak versene![]() ![]() ![]() Çok ezildim bendj+akman bu rüyada ![]() Beni vurdular kahpe dünyada![]() ![]() ![]() Onu bunu sevdim ![]() ![]() Ona buna taptım![]() Şöyle böyle derken baktım![]() ![]() ![]() İyi bak dostum herşey paramı ?Sevmek varken böyle yaşarmı ![]() Ben yaşadım![]() ![]() Ben yazarım![]() ![]() ![]() Bu rapta sana patlarım ![]() ![]() Dostum hani tek yumruktuk ? Onlar hoşta biz unutulduk![]() ![]() ![]() Benim çektiğimi sen bilemezsin ![]() ![]() Güzel günlerimi çok özlerdim![]() ![]() Beni kırdılar paramparça ![]() ![]() Beni yıktılar Ana ağlama![]() Biz pes etmeyiz şu yaban elde![]() Hadi gençlik olalım elele ![]() Polis bürolarında gecen zamanlar![]() ![]() Bizler ağlar onlar güler![]() Siyah saçlıyım ![]() ![]() Ben Türküm![]() ![]() Kalacaktır bendj+akmanim şerefli sözüm![]() ![]() Bize gelipte hayatı anlatma ![]() ![]() Bize gelipte laf sayma![]() Bizi çekemezsen hadi eyvallah![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() Hayatı yenemedim bendj+akman Koçum![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim Benim kaderim böyle deyip geçtim![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() Bıktım artık ezile ezile![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() Hey sende kulak versene![]() ![]() ![]() Ben rapteyken çoktan ölmüşüm ![]() ![]() Ben rapteyken çokta sönmüşüm![]() ![]() ![]() Mum gibi söndüm ama ezilmedim ![]() Gül gibi soldum ama yenilmedim![]() ![]() Kaderime inat bu ![]() Kaderime savaş bu![]() ![]() Sonunda yenecem bunu unutma ![]() Sen öleceksin sok bunu kafana![]() ![]() Mezar taşın bendj+akmanden olacak ![]() Yazarım üstüne Ruhuna Fatiha![]() ![]() ![]() Rüzgar gibi özgürsün ![]() ![]() Cehennemdir senin için Ölmüşüm![]() ![]() ![]() Her anım sana batacak ![]() ![]() Kıskanacaksın Ben bir batak![]() ![]() Senin gibileri kurşuna dizerim ![]() ![]() Anlıyın ortasına ----- lack![]() ![]() ![]() Eyvallah kurban eyvallah ![]() ![]() Cehennemdir senin için inşallah![]() ![]() ![]() İçin dışın hep nefret dolu ![]() ![]() Rape bağlarken bendj+akmanim günüm soldu![]() ![]() Ben Son Nefes Dj Arda day![]() ![]() Hayatı Sevemedim![]() ![]() Hayatı Sevemedim![]() ![]() ![]() Hayatı sevemedim bendj+akman dostum ![]() Hayatı yenemedim bendj+akman Koçum![]() ![]() Güldüm,sevdim yine yenildim Benim kaderim böyle deyip geçtim![]() ![]() ![]() İsyanım doğuştan kendime ![]() ![]() Bıktım artık ezile ezile![]() ![]() ![]() Bu yaşımda neler çektim bendj+akman ![]() Hey sende kulak versene![]() ![]() ![]() Bir zamanlar tek yumruktuk ![]() Bir zamanlar hepimiz birdik![]() ![]() ![]() Değermi bizi böyle ezip geçenlere ![]() Dostum soruyorum Sana??Dj Arda day Son Nefes![]() ![]() ![]() |
|
|
|