Dj Akman - Hepsi Benim Sarki Sözü - |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Akman - Hepsi Benim Sarki Sözü -Dj Akman - Hepsi Benim sarki sözü - cikti yine karsina mikrofonda hayalet ![]() baba bak hele bak neler getirdim sana ![]() cebimde bisi var nedirdj+akman bu acaba? tak tak tak 9mm tabanca![]() atesde yanmaz benim adim cambaz![]() sahnede bana mikrofon dayanmaz![]() hayalet baba sana korkulu rüya kim gelirse gelsin ben yikilmam asla![]() 30 sene önce esit diye geldik ama sene 2003 ve cok sey degisti bundan sonra af yok![]() göz göze dis dise siz yeterince dalga gectiniz bizimle![]() telsiz telefonlar son model arabalar![]() beni gören hollandalilar baslarini sallar dj akman ![]() come on yol ver dünya benim ona göre cekilin ![]() tüm rotterdam bilir sebebini benim kimimin![]() lakab cilekes cocuk acimadan cizer![]() günüm ferdi tayfur gibi aglamakla gecer![]() müzige gelince aliriz destekleri![]() piskopat turk rapci mikrofunun katili kizlar teker teker bayilir showumda![]() erdal serdal diye yakamdalar oldum illah![]() karanlik cökünce sakin beni terk etme![]() eger uykun varsa kocum ic bir koyu kahve![]() nisan aldigim yeri göz kapali vururum,düsmanimin kökünü sözlerimle kuruturum hayalet ve dj akman beyinle savasan ![]() cekilin yoldan varmi bize yan bakan? dj akman ![]() hayalet![]() sözüm kanun saka maka bir kenara ![]() sahnenin kraliyim rapcilere bela![]() bize kötülügü degenin engelleri ezerim![]() ayni kusbasi gibi dilim dilim keserim![]() söylemistim sana bana sakin meydan okuma![]() benden bukadar akman gec arkaya![]() dj akman ![]() orhan abi gibi duyun beni ![]() benim hepsi![]() manita para araba yasiyorum gayri![]() ay inanmiyorum![]() sessiz kal burda sana son durak kizdirdin büyücüyü![]() sonun kara toprak ver bana bir sahne mikrofonu olurum teneke![]() baba sesimle küstürürüm seni kaderine![]() kuzey kutupdaki kishdan daha soguk sözler![]() önüne cikar artik mum gibi yanip söner silahim mikrofon![]() ve cehalet ne kelime perihan abla gibi karisirim herseye![]() ![]() |
|
|
|