![]() |
Yılmaz Erdoğan - Bende Sana Yetecek Kadar Ben Kalmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılmaz Erdoğan - Bende Sana Yetecek Kadar Ben KalmadıSus pus olmuş, puslu bir İstanbul'muydu yüzün, yoksa Çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe da çay tadında ![]() ![]() ![]() ![]() Divit ucuyla yazılmış bir aşkın sureti vardı avuçlarında, Tarih bir başka iklimin kıvamını gösteriyordu ![]() Ben rehnedilmiş yelkovan gibi ![]() ![]() ![]() Yüreği takvim yokuşlarında ![]() ![]() ![]() Sinemada elinin elimde terleyişinin bir anlamı olmalı, Sesinin sesimde yankılanmasının ![]() ![]() ![]() Üzülmüş ya da sevinmişsin de tesadüfen akmış yüzün İçime ![]() ![]() ![]() Seyir defterimde ![]() ![]() Seyrediyorum ![]() ![]() ![]() Kadın Beyoğlu'nun bir kış akşamında, Üstündeki deri montun sahibine küs, soğukluğundan Muzdarip yürüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözmüyordu, bazı Aralık akşamlarında ![]() ![]() ![]() Yaralı bir öyküyü taşıyordu adam ![]() ![]() ![]() Bir hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüğün yüzünde dünya güzeli bir kadının kehaneti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı, bir başkasının pantolonu gibi, küçültülmüş, Daraltılmış ![]() ![]() ![]() Yani pantalonu pantalon yapan anılar, bazı ilkbahar Bereleri yüzünden yapılan yamalar, ter tüketen Yazlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük geliyor artık hayat! Bir aşkı paylaşmak için çok geç, bir paylaşıma aşık Olmak içinse erken ![]() ![]() ![]() Zaman ![]() ![]() ![]() Bende sana yetecek kadar ben kalmadı ![]() ![]() ![]() YILMAZ ERDOĞAN |
![]() |
![]() |
|