![]() |
Cem Adrian - Bana Özel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian - Bana ÖzelBu şehirde bir kadın var adı; Bana özel ![]() ![]() Bana özel, Bana özel Elleri var küçücük yüzüyse, Çiçeklerinden güzel ![]() ![]() Çiçeklerinden güzel ![]() ![]() Kimse bilmez benden başka bir kalbi var kocaman ama; Bana özel ![]() ![]() Bana özel, Bana özel ![]() ![]() Bazen kızar dünyaya ama sadece; Kendini üzer, Kendini üzer ![]() ![]() Göremezler ![]() ![]() Göremezler ![]() ![]() İzin vermese asla üzemezler, üzemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() ![]() Onu neden sevemezler ![]() ![]() Bilemezler ![]() ![]() Hiç hiç, Sevemezler ![]() ![]() Bazen bakar gözyüzüne o, Bulutları izler ![]() ![]() Bulutları izler ![]() ![]() Kuş olup uçmak, kanat çırpmak, O bulutları, Geçmek ister ![]() ![]() Geçmek ister ![]() ![]() Yemyeşil çimenlerde sırılsıklam; Koşmak ister ![]() ![]() Koşmak ister ![]() ![]() Bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk, Boyamak ister ![]() ![]() Göremezler ![]() ![]() Göremezler ![]() ![]() Kalbindeki elmasa erişemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() ![]() Bilemezler ![]() ![]() Hiç hiç ![]() ![]() Sevemezler ![]() ![]() Göremezler, Göremezler ![]() ![]() Kalbindeki elmasa erişemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Çözemezler ![]() ![]() Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler ![]() ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() ![]() Bilemezler ![]() ![]() Hiç hiç ![]() ![]() Sevemezler ![]() ![]() Şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, Dur diyemezler ![]() ![]() Diyemezler ![]() ![]() Yıldızların arasında o kadar parlak ki onu; Seçemezler ![]() ![]() Seçemezler ![]() ![]() Başka sularda o Şimdi başka rüzgarlar arıyor ![]() ![]() ![]() Başka yollarda yürüyor ![]() ![]() Başka ![]() ![]() ![]() Başka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|