Cem Adrian - Sessizce |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Adrian - SessizceHala saklı bir yerde o görmediklerin Hiç bilmediklerin, İçimdeki acılar ![]() Hala kaldı bir yerde ![]() O hissetmediklerin, Hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk Geçmişi hatırlatır Hatırlatır bu yağmurlar Bu yağmurlarda kaybetmiştim seni Ve karanlığı hatırlatır Hatırlatır bu rüzgarlar Bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni Ve şimdi sokaklar ![]() Sokaklar yalnızlığa çıkar ![]() Yıldızlar gökyüzüne ![]() Gece ![]() Olunca bişeyler çöker yeryüzüne ![]() Soğuk ıssız sessizce ![]() Neden hep ![]() Pencerede bekleyince daha çabuk ![]() Gelir sanır o bekleyenler ![]() Neden o ![]() Kaldırımlarda yüzlerini göremediğim İnsanlardan biri ![]() Sanırım seni ![]() Sen bilmezsin ![]() ![]() Bilmezsin ![]() Nasıl olur insan ![]() Nasıl olur aysız gece ![]() Yalnızken ![]() Üşüdüğünü sanırsın aniden ![]() Ağladığını duyarsın birinin ![]() İçinde hıçkırarak ![]() Sessizce ![]() Ellerin ![]() Ellerin ![]() Ellerin cennetimdi benim ![]() Gözbebeklerinde kendimi görmek, İstedim ![]() İstedim bir sabah ![]() Güneş doğarken güneşe gülümsemek ![]() Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya ![]() Kapkaranlık bir gecede ![]() Saçların ellerimde ![]() Ay ışığının ışığı ![]() Yansırken kirpiklerinden ![]() Yüzüme ![]() Sabaha kadar ![]() Yanında uyumak ![]() İsterdim bir gece ![]() ![]() Bir gece ![]() Sessizce ![]() Hala saklı bir yerde o ![]() O hiç görmediklerin, Hiç bilmediklerin ![]() İçimdeki acılar ![]() Hala kaldı bir yerde o ![]() O hissetmediklerin, Hiç hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk ![]() ![]() |
|
|
|