![]() |
Nilay Dorsa Sana Şarkı Söylerim Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nilay Dorsa Sana Şarkı Söylerim Şarkı SözleriNilay Dorsa Sana Şarkı Söylerim Şarkı Sözleri Sen benimle bir konuşsan her gün konuşmak istersin Benimle bir gün kalsan hiç gitmek istemezsin Şu tenime bir dokunsan aklını başını yersin Bir kere benim olsan kimseyi sevemezsin Sen benimle bir konuşsan her gün konuşmak istersin Benimle bir gün kalsan hiç gitmek istemezsin Şu tenime bir dokunsan aklını başını yersin Bir kere benim olsan kimseyi sevemezsin Sana şarkı söylerim Zil takar dans ederim Sana şarkı söylerim Zil takar dans ederim Seni sabaha kadar ay ay ay ay Hayallerini bana say say say say Dağıtırım efkarını derdin kederin kalmaz Seni öyle severim ki kalbinde kimse durmaz Sen benimle bir konuşsan her gün konuşmak istersin Benimle bir gün kalsan hiç gitmek istemezsin Şu tenime bir dokunsan aklını başını yersin Bir kere benim olsan kimseyi sevemezsin Sen benimle bir konuşsan her gün konuşmak istersin Benimle bir gün kalsan hiç gitmek istemezsin Şu tenime bir dokunsan aklını başını yersin Bir kere benim olsan kimseyi sevemezsin Sana şarkı söylerim Zil takar dans ederim Sana şarkı söylerim Zil takar dans ederim Masal anlatırım bir bir gece Rüya görürsün açık gözlerinde Benim olmadığım yerde kimse tesellin olmaz Doğuştan ballıyım tatlım nazar büyü tutmaz Hahahaha… Ha ha…hazıırr Haha… Ha… Dans Dans dans dans dans Gel yanıma… |
![]() |
![]() |
|