![]() |
Pamela O Zaman Gel Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pamela O Zaman Gel Şarkı SözüPamela O Zaman Gel şarkı sözü Pamela O Zaman Gel şarkısının sözü bu gece çok canım sıkkındı, telefon kulağıma yapıştı, o arada bu arada tam konuştum, kimse hatrımı bana sormadı ![]() doğru kelimeleri bulamadım ben, içini bi türlü rahatlamadım ben, ben bir ağlama duvarıyım neden, sebebi yok bende pembe gözlük çok ![]() bir an içinden derinden kop, bir dilek tut peşinden koş, hayat seni beklemez, bu yüzden üzülmeye değmez ![]() o zaman gel istanbula gel, her şey hallolur sen iste yeter, o zaman gel istanbula gel, bilet yollarım sen benim için gel ![]() o zaman gel istanbula gel, her şeyi unut sevgim sana yeter, o zaman gel istanbula gel, her şey hallolur sen iste yeter ![]() doğru kelimeleri bulamadım ben içini bi türlü rahatlamadım ben ben bir ağlama duvarıyım neden sebebi yok bende pembe gözlük çok biraz sessiz biraz durgun, her şeyden yorulmuşsun, kendinden uzaklaşmışsın, o zaman gel istanbula gel, her şey hallolur sen iste yeter, o zaman gel istanbula gel, bilet yollarım sen benim için gel ![]() o zaman gel istanbula gel, her şeyi unut sevgim sana yeter, o zaman gel istanbula gel, her şey hallolur sen iste yeter ![]() |
![]() |
![]() |
|