![]() |
Günümüzdeki Putpereslik |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Günümüzdeki Putpereslikhttp://video ![]() ![]() Bi soeun var sanırım videoyu ekliyemiyorum adres çubuğuna yapıştırırsanız video açılıyo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Günümüzdeki Putpereslik |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Günümüzdeki PutpereslikGüzel dinimiz İslamı, tam da bu tarz videoları örnek gösterebileceğimiz şekliyle gerici bir zihniyetle hem müslümanlara, hem de dünyaki diğer müslüman adaylarına karşı yobaz bir din olarak göstermek ne kadar acı ![]() ![]() ![]() ![]() Şu ülkede içinde gerçek Atatürk sevgisi olan hiçbir bireyin ona tapınma gibi traji komik birşeyi aklının ucundan bile geçirmediği o kadar aşikar bir durum ki, neden sürekli böyle videolar üretme gafleti içine düşünüldüğünü anlamak da zorluk geçiyorum ![]() Yalnızca görmek istediklerimizi gösterme gayretini içinde bulunmak yerine gerçeği göstermek bu kadar zor mu bilemiyor ve üzülüyorum ![]() ![]() Keşke çocuklarımız solum neresi sağım neresi sorusunun cevabı bilmeden önce dinimizi ve tarihimizi hakkıyla öğrenebilse ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() Cevap : Günümüzdeki PutpereslikAlıntı:
![]() ![]() ![]() Islamiyet Kildan Ince Kiliçtan Keskindir diye boşuna dememişler ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün mustafa kemal in heykel i karşısında durmak itikaden sakat bir durumdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() islamda bir kaidedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yukardaki bir video ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet o duruş ŞİRKTİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O heykelin önünde dua da ediyorlar bazen ![]() ![]() ![]() Şekilde midir şirk yoksa??? Allah ıslah etsin ne diyim ![]() Alıntı:
Gerçeği görmek istemeyen sizlersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinimizi hakkıyla öğrensek zaten kimler dostumuz kimler düşmanımız çok daha iyi anlayabiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Günümüzdeki PutpereslikCahillik Ata'ya saygıysa varsın ben cahil, siz bilirkişi olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O heykelin önünde dua ediyorlar bazen" demişsiniz, bu edenlerin sorunu kimseyi ilgilendirmez ki ! Ben ediyor muyum örneğin veya mezarlara adak adayanlar neyin nesi ? Müslümanlığın gereklerinden biri diye başörtüsü kullanan herkes hakikaten müslüman mı oluyor ? O başörtüsü kullanan bazı çok müslüman kardeşlerimizi de utançla izliyoruz çoğu zaman ! Şimdi ben önyargıyla yaklaşıp tüm başörtüsü kullananları bu gruba mı dahil ediyorum ki çevremde çok sevdiğim başörtülü insanlar varken ![]() ![]() ![]() ![]() Gönüller irdelenmeden fotoğraflara aldanmaya alışmışsız bir kere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Günümüzdeki Putpereslikniye tartışıyorsunuz anlamıyorum bu yaptığınız uzatmaktan başka birşey değil çünkü ikinizde objektif olamıyosunuz kaplan abi biraz haklısın ama saygı göstermek ile tapınmak arasındaki o incecik çizgiyi bulamadıkları için böyle davranmaları onların hatası ki bunlar ne saygı durumunda nede tapınmak bu resmen tapınmak derecesine gelmiş bir saygı durumunda ve sudenaz abla sende biraz haklısın çünkü saygı tapınma kısmına kadar gelmemeli fakat bunu böyle de eleştirmemeli kısacası biraz (fazla) abartıyolar o kadar valla öpüşüp barışın yoksa kötü olur haaa :D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
Öncelikle bu konuyu başörtüsüyle ilişkilendirmiycekdiniz
![]() ![]() Evet bu işler gönül işi doğru söylemişsiniz ![]() ![]() ![]() "Cahillik ataya saygıysa" demişsiniz ben anlatamıyorum sanırım farkındayım ama sizde anlamak istemiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber efendimiz(s ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Günümüzdeki PutpereslikBu konuyu siz değil, bir başkası açmış olsaydı belki olayı biraz daha farklı boyutlarda tartışıyor olabilirdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Günümüzdeki PutpereslikBen derdimi anlatamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle ![]() |
![]() |
![]() |
|