Bir Umut Değil Artık, Bir Mezar Kavusturamaz Bizi |
|
|
#1 |
|
LAST BREATH
|
Bir Umut Değil Artık, Bir Mezar Kavusturamaz Bizißaşlıyorum düşünerek satırlarıma
![]() ![]() ![]() Yazmak gelmıyor aklıma kotu ßır söz daha Anlamadın ßeni düşündüm herşey'den ç0k seni Ama ßir umut degıl artık ßir mezar kavusturamaz ßizi KeLimelere dökmek istedim ßizi Ne kadar iyi kötü varsa tüm herşeyı Yine duşundum ߀n seni Kimseyle k0nuşamadım,paylasamadım tüm derdımı Sevenın ahını aLmak kabir azaßina ßenzer derler ßen sevmiştim seni,ne kadar yanlıs olsanda,ne kadar yalan olsanda ßellı etmedım kıskanmalarımı,bellı etmedım sen yokken aglayıslarımı GülerKen ßile çaresiz kaldı yüregım sensız tüm sahte gülümsemelerım Ama ßir umut degıl artık ßir mezar kavusturamaz ßizi İstedımkı ßenım Ol,benım kuraLım,benım yasantımla yasa Sen ßilemezdın söylentılerı,sen bılemezdın mılletın agızından cıkan kelımelerı Seni dusundum yine,istedım kımse gormesın seni,kımse duymasın sesını O kadar hata varken takmadın,dusunmedın yine seni seven ßu yuregı Sana dogru geldı tum yaptıkların Ama ters'tı bana,çevreye,insanlara yaptıgın hersey ßen duzeltmeye calıstıkca ßozuldu ask' denen o serefsız sey Ama ßir umut degıl artık ßir mezar kavusturamaz ßizi Şuan halimi ßilemezsin kim bilir nerede kiminlesın Kim ßilir kime ßaktın,kim bilir kımı begendın Ama herkez ßilir ßen sadece seni Sadece sevdıgımsın,sedıgımle yaptıgım hersey ıcın sevdım senı Ama ßir umut olsun diye degıl artık ßir mezar kavusturamaz ßizi Ölsem kurtulurum senı dusunmekten Ölsem belkı anlarsın senı sevdıgımı Ama yine dusunuyorum Canıma kıyıp'ta ßelkıde seven o yuregını ıncıtmemeyı Dönemem artık sana,dönüpde daha çok konusmaya Dönüpde dayanmaz yuregım senle zevk için heves ıcın yasamaya Herkez ister ßelkı senınLe ßirlıkte olmaya Ama Dönüpde dayanmaz yuregım senle zevk için heves ıcın yasamaya, Kapatıyorum satırları kapatıyorum tüm olan bıten herseyı Dönmek istesem'de donme sakın bırdaha bana Daha cok kırıp daha cok ıncıtmeye dayanmaz yuregım boyle yasamaya Ama ßir umut olsun diye degıl bu şiir'im artık ßir mezar kavusturamaz ßizi alıntı
|
|