![]() |
Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?'' |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''evet sizce aşkmı yoksa onurmu önce gelir?? ben onurum diyorum ![]() ![]() ''yeterki onursuz olmasın aşk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?'' |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''tabiki herkes onur der ama şu da varki aşkda onurda gururda da olmuyo bazen ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''Obstinate ye katılıyorum herkes onur gurur der fakat aşka gurur girerse bence aşk, aşk olmaktan çıkar ![]() yani aşkta gurur onur olmaz olmuyo yani:)) ee tabii biyere kadar ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1die
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''onurun olmadıgı bır hayatı neyleyım elbette onur
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''onur konusunda samuraydan farksızımdır ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bukett
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''bnde onurum diyrum
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
alzala
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''icinizde hicmi aski icin unurunu gururunu birakan olmadi ama soyleyim bence gercek ask gururuda onuruda ezer tabiki karsilikli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''senin dediğin anca yeşil çamda olur oda tarkan falandır haaa aşk için niye onurunu satman gerekiyo anlamadım aşık olmak için onursuzmu olacaksın onursuz birine kim niye güvenirde aşık olur oda başka bir meziyet ahada sana cevaplarım bunlar bence gereksiz soru sormuşsun ve aşk niye onuru ezsin ki buda başka bir saçmalık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Sizce ''Aşk mı?'' ''Onur mu?''Yeter ki onursuz olmasın aşk :) |
![]() |
![]() |