|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bugün, doğum, günün, kutlayamıyorumumarım, okursun |
![]() |
Bugün Doğum Günün Ama Ben Kutlayamıyorum...Umarım Okursun |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Bugün Doğum Günün Ama Ben Kutlayamıyorum...Umarım Okursununutmadım,hiçbir zamanda unutmaycağımdan eminim ![]() ![]() ![]() telefon açıp o sımsıcak sesin benm için nasıl kaya gibi sert çıktığını duymamak için ,içimde yeni bir kırıklık yaratmamak için arayamadım seni ![]() ![]() ![]() okadar güçsüzüm ki hala sana karşı ![]() ![]() ![]() ![]() bugün doğum günün ![]() ![]() biliyorum ![]() ![]() kahretsin ki unutamıyorumda ![]() ![]() ![]() belki okursun diye buraya yazıyorum ![]() ![]() ![]() hiç eksilmedin ![]() ![]() ![]() seni hiç eksiltemedim ![]() ![]() ![]() hep ben eksildim yok olmak üzereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ama sen hiç bitmedn bende ![]() ![]() ![]() sözler düğüm düğüm boğazımda ![]() ![]() ![]() canım kadar çok sevdiğim insanın doğum gününü kutlayamamak çok acı vericiymiş şimdi anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() doğum günün kutlu olsun canım ![]() ![]() hep mutlu ol ![]() ![]() ![]() dualarım hep seninle sen artık beni hissetmesende ![]() ![]() ![]() hayatındaki insanla sana ömür boyu mutluluklar diliyorum ![]() ![]() ![]() seni hala çok seviyorum çok ![]() ![]() ![]() hep mutlu ol hep mutlu et ![]() ![]() ![]() foruma en kısa sürede girip okuman dileğiyle
![]() ![]() ![]() umarım okursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bugün Doğum Günün Ama Ben Kutlayamıyorum...Umarım Okursun |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : Bugün Doğum Günün Ama Ben Kutlayamıyorum...Umarım Okursunsus yüreğim,sus konuşma artık
![]() ![]() ![]() unut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yokluğun günden güne büyürken ben hiç büyümedim hiç büyüyemedim ![]() ![]() ![]() hiç değişmedim sana karşı hiçç ![]() ![]() ![]() ama görmezsin ama duymazsın ![]() ![]() ![]() ama sevilirsin bir ömür söz verdiğim gibi ![]() ![]() ![]() inan hayatımda böyle olman daha güzelmiş ![]() ![]() ![]() aşk böyle birşeymiş ![]() ![]() ![]() acıymış,can yakıcı,kavurucu bir acı ![]() ![]() ![]() ama sen mutlu olmaya ve mutlu etmeye bak ![]() ![]() ![]() kolay sözcükler deil bunlar benm için ![]() ![]() ![]() içten içe kahreden sözcükler ama sen mutlu olacaksan ben kahrolmaya varım ![]() ![]() ![]() seni herşeyden çok seviyorum ![]() ![]() ![]() günden güne daha çok seviyorum ![]() ![]() ![]() unutulmak dileğiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|